Despre noi

Oferim servicii imobiliare de vanzare si inchiriere apartamente. Dorim sa ajutam clientii sa isi gaseasca locuinta ideala la un preț cat mai bun. Ii consiliem in ceea ce privește piața imobiliara din Cluj-Napoca cat și în ceea ce privește intocmirea contractelor. 

De asemenea pentru proprietari facem tot posibilul sa le gasim cumparatorul/ chiriasul potrivit, astfel incât tranzactia sa decurga bine, fara probleme, sa fie satisfacuti de serviciile noastre.

Chiar daca suna a cliseu, si probabil ati mai auzit asta si in alta parte,ne caracterizam prin seriozitate, punctualitate si respect fata de dumneavoastra, intr-un cuvant profesionalism.

Dispunem experienta in domeniu, am luat parte la multe tranzactii, atat de vanzare cat și de inchiriere, de aceea puteti avea incredere in noi. Dorim sa imbunatatim ceea ce stim si ceea ce suntem in fiecare zi. Ne place sa fim diferiti de ceilalti, dar profesionisti i acelasi timp.

In concluzie, in cazul in care sunteți in cautarea unei agentii imobiliare, ne puteti contacta, astfel incat sa va faceți o parere despre noi si sa putem colabora cu succes.

Trevo Imobiliare Cluj Napoca